Donald Trump leger Thanos i ’Avengers: Endgame’-inspireret kampagnevideo, og det er virkelig underligt

Donald Trump leger Thanos i ’Avengers: Endgame’-inspireret kampagnevideo, og det er virkelig underligt
Donald Trump som Thanos i ny republikansk kampagnevideo.

Den amerikanske præsidentvalgkamp er allerede godt i gang, og hvad er bedre til at fange folks opmærksomhed end ved at referere til den mest indtjenende film nogensinde, ’Avengers: Endgame’?

Det var nok, hvad Donald Trumps kampagnefolk tænkte, da de lavede deres nyeste video. Her ser vi nemlig – ret amatøragtigt – Donald Trumps hoved klippet ind på Marvel-skurken Thanos, som dernæst ytrer sin famøse replik: »Jeg er uundgåelig«, mens han knipser med fingrene og får sine politiske modstandere forvandlet til støv.

Udover Darth Vader, der sprang en hel planet i luften i ’Star Wars’, så er Thanos nok den filmskurk med flest liv på samvittigheden, da han i ’Avengers: Endgame’ med et enkelt knips udslettede næsten fire milliarder mennesker. Man sidder derfor tilbage med en række spørgsmål efter at have set den republikanske kampagnevideo: Har de overhovedet set ’Avengers: Endgame’? Og ved de ikke, at Thanos er skurken, og at han taber til sidst?

Tegneserieskaberen Jim Starlin, der i sin tid skabte Thanos, er da heller ikke særlig begejstret for præsidentens brug af figuren, ifølge The Hollywood Reporter:

»Efter min første følelse af at føle mig misbrugt ved at se den opblæste nar bruge min kreation til at pleje hans ego, så slog det mig, at lederen af mit land og den frie verden nyder at sammenligne sig selv med en massemorder. Hvor sygt er det lige? Det er sørgelige og mærkelige tider, vi lever i. Heldigvis får alt en ende, selv nationale mareridt«.

Amerikanerne skal til stemmeurnerne 3. november næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af