Lakeith Stanfield og Issa Rae forelsker sig i ’The Photograph’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I det romantiske drama ’The Photograph’ ses to af tidens stærkeste indie-navne: Issa Rae, der både producerede og spillede med i HBO’s hitserie ’Insecure’, og Lakeith Stanfield fra ’Atlanta’ og ’Sorry to Bother You’.

Stella Meghie (’Everything, Everything’) har både instrueret og skrevet manuskriptet til filmen, hvor Mae (Rae) kort efter sin mors død finder et gammelt fotografi i en pengeboks.

At et billede er låst inde, er egentlig ikke så mærkeligt, for moren var en verdenskendt fotograf. Men da en flot journalist (Lakeith Stanfield) pludselig opsøger Rae og spørger ind til netop det billede, bliver hendes nysgerrighed alligevel vakt.

Imens Mea og journalisten leder efter spor om fotografiets oprindelse, finder de også… hinanden.

Der er umiddelbart ingen tegn på konflikt eller problemer for det uundgåelige par, hvis man altså ikke medregner den strømafbrydelse, der handicapper deres internet i hele tre timer en lørdag aften.

Heldigvis kan de to tilsyneladende vende den frygtelige situation til deres fordel, med hvad der i den hede trailer ser ud til at være en hyggelig nat under lagnerne.

Udover Stanfield og Rae ses blandt andre Stanfield’s ’Get Out’-medskuespiller Lil Rel Howery og Y’Lan Noel, der tidligere har spillet over for Rae i ’Insecure’.

’The Photograph’ udkommer på Valentine’s Day i USA. Der er endnu ingen udgivelsesdato for Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af