Nicole Kidman laver ny Amazon-serie baseret på hypet norsk film

Nicole Kidman laver ny Amazon-serie baseret på hypet norsk film
Nicole Kidman. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Nicole Kidmans faible for seriemediet synes kun tiltagende efter succeserne med ‘Big Little Lies’ og den Susanne Bier-instruerede ‘The Undoing’.

Skuespilstjernen er snart på vej med Hulu-serien ‘Nine Perfect Strangers’ og arbejder på Amazon-serierne ‘The Expatriates’ og ‘Pretty Things’. Og nu har hun udset sig endnu et stort serieprojekt, ganske overraskende i form af en serieversion af Maria Sødahls norske film ‘Håb’.

Filmen handler om 43-årige Anja, der lever i en sammensat familie med manden Thomas og seks børn. Anja og Thomas lever i realiteten hver deres parallelle liv, men da Anja får kræft, indser hun, at hun har brug for Thomas’ fulde støtte, og de kaster sig ud i et forsøg på at genlære hinanden at kende, før det er for sent.

Filmen foregår omkring juletid, og serien ventes at følge nogenlunde samme opbygning. Historien er baseret på Sødahls egen historie med et kræftforløb, og ‘Håb’ er årets norske Oscar-kandidat og dermed konkurrent til ‘Druk’. Den er filmet af den danske filmfotograf Manuel Alberto Claro.

Hvornår vi kan ventes at se Nicole Kidman-udgaven, vides ikke, men det bliver i hvert fald tidligst i 2022.

Hvornår vi får den originale ‘Håb’ at se, vides heller ikke, men forhåbentligt får den en dansk biografpremiere i løbet af året.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af