Dan Harmon og ‘Loki’-forfatters ‘Lego Batman’-film bliver måske aldrig lavet

Dan Harmon og ‘Loki’-forfatters ‘Lego Batman’-film bliver måske aldrig lavet
'The Lego Batman Movie'. (Foto: PR)

‘The Lego Batman Movie’, der var en spin-off til succesen ’The Lego Movie’, ramte ikke helt de samme højder som originalen. Her på Soundvenue gav vores anmelder filmen tre stjerner og kaldte den »for meget af det gode«.

Om ikke andet blev filmen en kommerciel succes, og der var også rygter om en efterfølger, men det bliver ikke til noget i denne omgang. Lego skrev allerede sidste år under på en femårig aftale med Universal og har dermed udskiftet Warner Bros., der ellers har rettighederne til DC-superhelteuniverset, herunder Batman.

Imidlertid havde ‘Rick and Morty’-geni Dan Harmon og ‘Loki’-skaber Michael Waldron arbejdet på et manuskript til en efterfølger. Det fortæller Chris McKay (som snart er aktuel med ’The Tomorrow War’), der både var instruktør på ’The Lego Movie’ og ’Lego Batman Filmen’, til Collider:

»Dan og Waldron havde færdiggjort første draft til manuskriptet, som var virkelig godt. Det var virkelig episk, både fra et action- og historiemæssigt standpunkt«, siger han og tilføjer:

»Strukturen skulle følge ’The Godfather Part II’, en historie om Batmans forhold til Justice League (og Superman) i nutiden og de øjeblikke, der var med til at forme Justice League (og Batmans forhold til Superman)«.

McKay har dog ikke de store forhåbninger for, at filmen bliver realiseret:

»Da Lego har forladt Warner Bros. og nu er hos Universal, så vil der formentlig ikke være nogen ’Lego Batman’-efterfølger«, lyder det fra instruktøren.

Et samarbejde mellem Harmon og Waldron kunne ellers have været spændende, da de før har arbejdet sammen på ’Rick and Morty’.

Om filmen og manuskriptet bliver realiseret på et tidspunkt, afhænger af, om Warner Bros. og Universal kan lave en udgave af Disney/Sony-aftalen, som efter lidt offentlig rettighedskrig fandt en løsning, der bevarede Spider-Man i Marvel-universet. Det virker dog ikke umiddelbart til at ligge i kortene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af