Ny information om Jeremy Renners sneplovulykke: Forsøgte at hjælpe nevø

Ny information om Jeremy Renners sneplovulykke: Forsøgte at hjælpe nevø
Jeremy Renner efter ulykke med sneplov. (Foto: Instagram)

Jeremy Renner kom slemt til skade 1. januar i en ulykke med sin sneplov, hvor han brækkede over 30 knogler.

Hidtil har det været uklart, præcis hvad der skete med Renner, men nu har den lokale sherif udsendt sin rapport, der stort set kortlægger hele forløbet.

Ifølge rapporten, som CNN er kommet i besiddelse af, brugte Renner sin Pistenbully-sneplov til at hjælpe sin nevø og hans bil fri efter en snestorm. Det skriver Deadline.

Renner steg ud af sneploven uden at trække håndbremsen, da sneploven begyndte at glide. Men da skuespilleren havde forladt sneploven, indså han, at den havde kurs direkte mod hans nevø.

»Han var bange for, at Pistenbullyen ville ramme hans nevø, så han besluttede sig for at forsøge at stoppe eller aflede sneploven«, lyder det angiveligt i rapporten.

Renner forsøgte blandt andet at klatre tilbage i førersædet, men blev i stedet trukket ind under den tonstunge sneplov og kørt over.

I politirapporten bemærkes det, at der var nogle mekaniske fejl ved sneploven. Men sheriffen vurderer også, at håndbremsen ville have forhindret sneploven i fortsat at køre fremad.

Den populære ‘Hawkeye’-skuespiller er siden blevet udskrevet fra hospitalet og er lige nu i genoptræning i sit eget hjem, hvorfra han deler billeder til sine bekymrede fans.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af