Pamela Anderson sætter navn på den eneste mand, der respekterede hende

Pamela Anderson sætter navn på den eneste mand, der respekterede hende
Pamela Anderson (Foto: Daniele Venturelli/Getty Images)

Pamela Anderson har stået meget igennem.

De fleste kender den stjålne sexvideo af hende og eksmanden Tommy Lee, som igen, igen blev bragt i fokus med serien ’Pam & Tommy’ fra sidste år, som blev lavet uden Andersons billigelse.

Det har fået ‘Baywatch’-stjernen til at fortælle sin egen historie. Både i Netflix-dokumentarfilmen ’Pamela, A Love Story’, i erindringsbogen ’Love, Pamela’ (begge titler udkommer i dag) og i ærlige interviews.

Deadline skriver, at hun i et interview med The Times of London sætter navn på den eneste, der behandlede hende med respekt i løbet af hendes karriere – og det er en lidt overraskende udmelding, nemlig Playboy-skaber Hugh Hefner, der ellers de seneste år har været genstand for megen negativ omtale, blandt andet i dokumentarserien ‘Playboys hemmeligheder’, der kan ses på DR.

I interviewet fortæller Anderson, at hun valgte at posere nøgen for Playboy-magasinet for sin egen skyld.

»Jeg var vildt genert, og jeg hadede den følelse. Det er derfor, jeg gjorde det. Jeg ville bare ikke have den følelse længere. At lave det fotoshoot gav mig den her lille slags portal, til hvad det føltes at være en sensuel kvinde. Min seksualitet var min egen. Jeg tog min magt tilbage«.

Det var ikke let for den unge skuespiller at eje sin seksualitet dengang. Af den nye erindringsbog fremgår det blandt andet, at Tim Allen blottede sig overfor Anderson, da hun var ung i Hollywood.

Anderson fortsætter med at tage magten tilbage i Netflix-aktuelle ’Pamela, a Love Story’, der lader hende fortælle sin historie selv.

Modsat serien ’Pam & Tommy’, som hun synes, skaberne skal undskylde for. I Variety kalder hun dem slet og ret for »røvhuller«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af