Alt er på spil i ‘The Bear’ sæson to – se traileren

Alt er på spil i ‘The Bear’ sæson to – se traileren
'The Bear' sæson to. (Foto: Disney+)

Kokkedramaet ‘The Bear’ var en af sidste års absolut bedste serier, og nu vender serien snart tilbage med endnu et stressinduceret ridt gennem restaurationsbranchen.

Den første officielle trailer er netop udkommet, og her ser vi, hvordan Carmen (Jeremy Allen White) kæmper med at forvandle sit familieforetagende fra en sandwichjoint til en gourmetrestaurant.

Udfordringer er der nok af, når det umage køkkenhold både skal konfrontere deres indre dæmoner samt en lang række ydre forhindringer som faldefærdige lokaler, byggetilladelser og banklån.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeremy Allen White flankeres endnu engang af talenterne Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas og Matty Matheson. Desuden er ingen ringere end Bob Odenkirk blevet tilføjet til castet.

Første sæson fik en varm modtagelse af Soundvenues anmelder, der kvitterede med fem stjerner og skrev: »’The Bear’ er lige så stressende som en rigtig restaurant, men også en både rørende og usentimental serie om sorg«.

Serien var også at finde på vores liste over sidste års bedste serier.

‘The Bear’ sæson to får premiere på Disney+ herhjemme 19. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af