Viral Rihanna-dans er Tom Hollands mest roste rolle – »du ville aldrig se mig gøre den slags nu«

Viral Rihanna-dans er Tom Hollands mest roste rolle – »du ville aldrig se mig gøre den slags nu«
Tom Holland på 'Lip Sync Battle' i 2017. (Foto: Paramount Network)

‘Spider-Man: No Way Home’-stjernen Tom Holland har medvirket i en hel række blockbusterfilm, men alligevel får han mest ros for sin optræden med Rihannas ‘Umbrella’ på det hedengangne amerikanske show ‘Lip Sync Battle’.

Showet gik ud på at kendte mennesker duellerede i at mime og danse til store hits – inspireret af succesen samme leg fik på ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’.

»Det er interessant, for jeg har arbejdet rigtigt hårdt i min karriere, og jeg har virkelig været kalkuleret i mine beslutninger om, hvad jeg laver, og hvornår jeg laver det. Og på trods af alle de film som jeg er utroligt stolt af, er det ‘Lip Sync Battle’-performancen, som jeg får flest komplimenter for«, fortæller den 27 årige skuespiller til The Hollywood Reporter i et stort interview.

Holland kunne til den optræden drage nytte af sin barndom som danser, hvor han fik sin første smag af underholdningsbranchen, da han optrådte i ‘Billy Elliot the Musical’ i London, fra han var 11 til 13 år gammel.

På ‘Lip Sync Battle’ stod han i 2017 overfor ‘Spider-man’-medstjernen Zendaya, som han danner par med.

Holland åbnede sin performance til klassikeren ‘Singin’ in the Rain’ og fortsatte paraplytemaet, da den sang gik over i Rihannas hit ‘Umbrella’.

»Jeg er stolt af det. Jeg kan godt lide, at det efterlod et blivende indtryk. Det var en fantastisk tid. Mit liv forandrede sig foran mine øjne. ‘Spider-Man’ kom ud. Jeg var på vej frem. Jeg fik tilbud, som jeg afslog for første gang, hvilket var virkeligt vildt… Jeg var endelig på det stadie, hvor jeg kunne sige: ‘Kan jeg tage mine venner med?’, og folk ville sige: ‘Ja’«, siger Holland.

Dansenummeret havde en imponerende koreografi, som Holland udførte iført korte shorts, netstrømper og en sort fløjlstop, men skuespilleren havde ikke tænkt på det som et statement.

»Jeg giver ikke en fuck. Jeg er vokset op i det mindst giftige maskulinitets-miljø. Jeg indså ikke, at det, jeg gjorde, var så progressivt. Jeg var bare sådan: ‘Yeah, fuck it. Jeg tager nogle netstrømper på og danser i regnen. Det bliver virkelig sjovt. Jeg er ligeglad«, fortæller han og fortsætter:

»Du ville aldrig se mig gøre den slags nu. Bare fordi jeg ikke har lyst til at lave et fucking tv-show, som jeg ikke er nødt til at lave. Jeg vil hellere spille golf og leve mit private lille liv«.

Holland er for tiden aktuel i Apple TV+ miniserien ‘The Crowded Room’ om en meget mentalt forstyrret mand.

Selv har skuespilleren også besluttet at holde en pause fra arbejdet for at passe på sit mentale helbred.

‘The Crowded Room’ kan ses på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af