Desperat Benedict Cumberbatch leder efter forsvunden søn i nyt Netflix-drama – se første trailer til ‘Eric’

Desperat Benedict Cumberbatch leder efter forsvunden søn i nyt Netflix-drama – se første trailer til ‘Eric’
Benedict Cumberbatch i 'Eric'. (Foto: Netflix)

Hvilken serie skal overtage førstepladsen på Netflix, når ‘Baby Reindeer’-hypen har lagt sig? Måske bliver det den kommende miniserie ‘Eric’, som ifølge Deadline netop har fået sin første trailer.

Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen i krimidramaet sat i 1980’ernes New York. Her kæmper Vincent, der arbejder som dukkefører i børne-tv, med at håndtere, at hans søn Edgar pludselig forsvinder en dag på vej til skole.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Før sin forsvinden lavede Edgar tegninger af det blå monster Eric (heraf titlen), og den tiltagende desperate og destruktive far bliver overbevist om, at sønnen vil vende tilbage, hvis Vincent sørger for at vise en dukkeversion af Eric på tv.

‘Eric’ er skabt af manusforfatter Abi Morgan, som blandt andet har filmene ‘Shame’, ‘Jernladyen’ og ‘Suffragette’ på cv’et. Lucy Forbes (‘This Is Going To Hurt’, ‘The End of the F***ing World’) instruerer.

Alle miniseriens seks afsnit lander på Netflix 30. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af