Derfor skriver Soundvenue nu om gaming

Spil har indtaget en uomgængelig rolle i popkulturen, og vi vil give den en dækning, den fortjener.
Derfor skriver Soundvenue nu om gaming
'The Last of Us II'.

Da Travis Scott tidligere på året gav en eksklusiv forsmag på ny musik, skete det med en fænomenal koncert i ’Fortnite’. Da biograferne lå øde i sommer, var det ’The Last of Us II’, der fyldte sæderne derhjemme med en af årets mest medrivende oplevelser. Og når efteråret går på hæld, sker det med en konsolkrig af dimensioner mellem Sony og Microsoft.

Spil er ikke længere en niche, som kun konsumeres af nørder. Det er ikke længere en subkultur, der bobler afsides på internettet. I stedet er spil blevet en del af vores kollektive popkultur.

Derfor er det også helt naturligt, at vi i dag lancerer en ny sektion for spil og ikke mindst kulturen omkring spil. For spil er ikke længere bare spil. De afspejler derimod vores hverdag, vores samfund og hele vores verden.

Spil kan være rendyrket blockbuster-underholdning. De kan være sylespidse stikpiller til problematikker som racisme og diskrimination. De kan være fængende dramaer. Og de kan være simpelt tidsfordriv.

Travis Scott i ‘Fortnite’.

Derfor vil vi give den stemme til spil, som de fortjener. Den kritik, som de fortjener. Helt ligesom vi allerede gør med musik og film. Vi vil kigge på nye udgivelser, på tendenser i branchen og de fænomener, der ofte bevæger sig langt ud over spilkulturens grænser.

Fra fodboldopgør i ’FIFA’ og HBO-værdige fortællinger i ’The Last of Us II’ til storslåede koncerter i ’Fortnite’. Fra politikeres brug af merchandise i ’Animal Crossing: New Horizons’ til terroristers brug af PewDiePie-memes i manifester. Og meget, meget mere.

Du kender allerede Soundvenues omfattende dækning af det nyeste og vigtigste inden for musik, serier og film – fremover er det vores ambition at blive en lige så markant kulturel stemme inden for spil.

Vi glæder os til at komme i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af