PlayStations ‘Horizon Forbidden West’ ser fremragende ud i 14 minutters farverig video

PlayStations ‘Horizon Forbidden West’ ser fremragende ud i 14 minutters farverig video
'Horizon Forbidden West'. (Foto: PlayStation)

PlayStations helt store efterårsudgivelse bliver ‘Horizon Forbidden West’, der skal følge op på den enorme succes med ‘Horizon Zero Dawn’.

I det første spil fulgte man den unge kvinde Aloy, der tog kampen op mod korrumperede robotter, og efterfølgeren ser ud til at være mere af det samme – bare vildere, større og mere farverigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

PlayStation har netop lanceret 14 minutters gameplay direkte fra spillet. Videoen er altså optaget direkte fra en PlayStation 5, så det giver en god indikation af, hvad vi kan forvente på Sonys nyeste konsol.

I videoen ser vi Aloy på redningsmission efter en ven, der for fans af serien vil være ganske velkendt.

Der er dog også nye tilføjelser som en kæmpe mammut-agtig robot og en imponerende flora, der med vilde og flotte farver nok skal skrue op for spillets allerede imponerende visuelle æstetik.

PlayStation har endnu ikke sat en udgivelsesdato på ‘Horizon Forbidden West’, som også udkommer til PlayStation 4, men det forventes ude i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af