‘Five Nights at Freddy’s’-skaber trækker sig efter politisk kontrovers

‘Five Nights at Freddy’s’-skaber trækker sig efter politisk kontrovers
'Five Nights at Freddy's'. (Foto: Scott Cawthon)

Scott Cawthon, manden bag den populære gyserserie’Five Nights at Freddy’s’, har annonceret, at han trækker sig fra spillene.

På sin hjemmeside skriver han, at han hellere vil bruge sin tid på familie og andre projekter:

»Jeg har indset, at jeg savner mange af de ting, jeg kunne fokusere på, inden ‘Five Nights at Freddy’s’ blev så stor en succes«, skriver Cawthon.

»Jeg savner at lave at spil til mine børn, jeg savner at gøre det bare for sjov, og jeg savner at lave rollespil, selvom jeg er elendig til det. Sagt med andre ord trækker jeg mig«.

Cawthon understreger dog, at det ikke er slut med den populære spilserie. Udviklingen af denne overlades til en anden person, som Cawthon selv udvælger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Annonceringen kommer i kølvandet på en kontrovers, hvor Cawthons politiske donationer til Donald Trump og andre prominente republikanere blev offentliggjort.

Det førte til et længere opslag på Reddit, hvor Cawthon skrev: »Jeg er republikaner. Jeg er kristen. Jeg er mod abort. Jeg tror på Gud. Jeg tror også på lighed, videnskab og sund fornuft. Uanset hvad folk siger, kan alle de ting godt eksistere side om side«.

Han tilføjede, at »hvis jeg bliver cancelled, så bliver jeg cancelled. Jeg gør ikke længere det her for pengene; jeg gør det, fordi jeg synes, det er sjovt. Hvis folk mener, jeg gør mere skade end gavn, er det måske bedre, at jeg bliver cancelled og trækker mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af