‘The Last of Us’ genudgives efter sigende til PlayStation 5 i efteråret

‘The Last of Us’ genudgives efter sigende til PlayStation 5 i efteråret
'The Last of Us'. (Foto: PR.)

Der har været så mange rygter om et remake af ‘The Last of Us’, at det har været umuligt at ignorere, men snart bliver genudgivelsen formentlig en realitet.

Sådan lyder det fra GamesBeats journalist Jeff Grubb, som tilsyneladende har hørt fra flere kilder, at spillet relanceres til PlayStation 5 i løbet af efteråret.

Det fortæller han i podcasten Kinda Funny Gamescast (via VGC), hvor han tidligere har afsløret lækkede detaljer, som senere har vist at holde stik.

Det er da heller ikke første gang, at vi har hørt rygter om, at den moderniserede udgave af ‘The Last of Us’ ville lande indenfor en overskuelig fremtid.

I starten af året kunne branche-insideren Tom Henderson, der – ligesom Grubb har ry for at være en solid kilde – indikere, at spillet var næsten færdigt og klar til udgivelse i sidste halvdel af 2022.

Den udmelding byggede ovenpå sidste års afsløring fra Bloomberg, som rapporterede, at et remake var under udvikling hos PlayStations Visual Arts Service Group, inden projektet blev overført til spillets oprindelige udvikler Naughty Dog.

En udgivelse i slutningen af 2022 vil da også give god mening, da spillet i så fald kan fungere som introduktion til HBO’s filmatisering, der forventes at få premiere i 2023, og som netop tager udgangspunkt i det første ‘The Last of Us’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af