Første kig på ‘Return to Monkey Island’ splitter fans – se traileren her

Første kig på ‘Return to Monkey Island’ splitter fans – se traileren her
Billede fra teaser til 'Return to Monkey Island'. (Foto: Screenshot fra YouTube)

Det var til stor glæde, da det i april blev annonceret, at den ikoniske serie ‘Monkey Island’ gør klar til comeback på pc og Nintendo Switch senere i år.

Det sker med lanceringen af ‘Return to Monkey Island’, men selvom det er særdeles ventet blandt fans, skaber den første officielle trailer – som du kan se nedenfor – nu kontrovers.

Det skyldes den grafiske stil, der er en markant afstikker fra, hvad de fleste ellers forventet fra spillet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På YouTube har traileren delt vandene, især med udseendet på figurerne, heriblandt seriens elskede hovedrolle Guybrush Threepwood.

»Det føles som et skridt tilbage,« lyder det i en kommentar om den visuelle stil, imens andre er mere kontante i deres udmelding:

»Please, start forfra, så det faktisk ligner ‘Monkey Island’«, skriver en anden bruger.

Ser man bort fra den ulmende kontrovers, burde der ellers være en del at glæde sig til for seriens mest trofaste fans, som endelig får en direkte efterfølger til ‘The Secret of Monkey Island’ og ‘Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge’ fra henholdsvis 1990 og 1991.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Return to Monkey Island’ helt præcist lander. Lige nu lyder udmeldingen blot på »senere i 2022«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af