YouTube-stjernen Jeffree Star anklages for seksuelle overgreb, racisme og overfald med strømpistol

YouTube-stjernen Jeffree Star anklages for seksuelle overgreb, racisme og overfald med strømpistol
Jeffree Star. (Foto: YouTube)

En af YouTubes største og mest kontroversielle stjerner er Jeffree Star, der har brugt platformen til at opbygge et kæmpe makeup-brand.

Inden YouTube-berømmelsen (og inden YouTube overhovedet eksisterede) huserede Star dog på MySpace, hvor han blev kendt for at være grænseoverskridende. Men ifølge flere kilder var hans grænseoverskridende opførsel langt værre end først antaget.

Det rapporterer Insider, hvor Star bliver anklaget for seksuelle overgreb, trusler, overfald med strømpistoler og racisme – for bare at nævne nogle af anklagerne.

En stor del af overgrebene fandt sted, da Star gjorde sig som musiker, hvor han blandt andet deltog i Warped Tour. Her blev hans ry for at gramse og påtvinge sig folk så problematisk, at han ikke længere blev hyret.

Flere kilder hævder desuden, at Star ofte overfaldt folk, verbalt og fysisk, ligesom han tvang sig til sex, blandt andet ved at true yngre mænd med strømpistoler. I et af tilfældene skulle han efter sigende have udført oralsex på en yngre mand efter at have dopet ham med sovepiller.

I ugerne op til afsløringerne har Star desuden prøvet at bestikke flere kilder med beløb på over 60.000 kroner for at få dem til enten at droppe eller ændre deres beretninger. Det er ikke tydeligvis ikke gået helt efter planen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af