Vent, anmelder Lorde nu igen løgringe på Instagram?

Vent, anmelder Lorde nu igen løgringe på Instagram?
Lorde. (Foto: Kai Schwoerer / Getty)

For godt og vel tre år siden blev det afsløret, at Lorde ikke kun gjorde sig som sangerinde, men også som kulinarisk kritiker på Instagram, hvor hun anmeldte friterede løgringe.

Da det kom frem, at sangerinden havde kontoen onionringsworldwide, blev den dog hurtigt lukket ned. Men nu, i coronaens år, gør den – og altså Lorde som madanmelder – tilsyneladende et tiltrængt comeback.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi skriver tilsyneladende, for det er ikke bekræftet, at det faktisk er Lorde, der står bag kontoens genkomst.

I et af de tre nye opslag på kontoen refereres der til de tre års fravær:

»Jeg er nødt til at være ærlig, denne anmelder stoppede med at bestille løgringe, efter hendes identitet blev lækket til pressen i 2017’s store katastrofe. Jeg ville få et smil og et blink fra tjenerne – det blev pinligt», lyder det, inden der tilføjes: »Men det gik op for mig, at nogle ting bare er for gode til at blive ødelagt af internettet«.

Viser det sig, at det faktisk er Lorde, har hun altså valgt et meget kærkomment tidspunkt at vende tilbage på med de skarpe analyser af friterede løgringe.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af