Lil Nas X troller 6ix9ine efter homofobisk kommentar på Instagram

Lil Nas X troller 6ix9ine efter homofobisk kommentar på Instagram
Lil Nas X. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

6ix9ine er ikke bleg for at kaste sig ud i beefs med konkurrerende rappere, og det er da også kun et par uger siden, at han optrappede sit opgør med Meek Mill.

Og nu er den så gal igen. Denne gang er det dog ikke så meget den kontroversielle rappers evner, der er i spotlyset, som hans homofobiske attitude.

Fadæsen udspillede sig på Instagram, hvor 6ix9ine med en homofobisk kommentar hængte Lil Nas X ud efter nyheden om, at Kina ville teste analt for coronavirus.

Det gad ‘old Town Road’-rapperen dog ikke finde sig i, og inden længe trollede han løs i sådan en grad, at 6ix9ine tilsyneladende har mødt sin overmand.

Imens Lil Nas X dansede løs til sin egen musik, viste han nemlig et screenshot af en privat besked på Instagram, hvor 6ix9ine efter sigende var ivrig efter at mødes, hvilket nu virker ret akavet.

6ix9ine har selv været ude at afvise det hele med sin egen video, hvor han viser, at han aldrig har sendt en besked til Lil Nas X.

Her skal det dog lige bemærkes, at man kan fortryde afsendelsen af beskeder på Instagram, så det fremstår, som om man slet ikke har haft en samtale kørende.

Det er altså meget muligt, at 6ix9ine har trukket sine beskeder tilbage og derefter optaget videoen – eller også troller Lil Nas X bare løs med en falsk besked for at understrege, hvor homofobisk skandalerapperen er.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af