‘Saturday Night Live’ tager tykt pis på David Dobriks YouTube-undskyldninger efter voldtægtsanklager

‘Saturday Night Live’ tager tykt pis på David Dobriks YouTube-undskyldninger efter voldtægtsanklager
Kyle Mooney som en formodet David Dobrik i 'Saturday Night Live'. (Foto: NBC/YouTube)

David Dobrik, en af YouTubes største stjerner, har den seneste tid bakset med udfaldet af voldtægtsanklager mod hans Vlog Squad – en gruppe af venner, som han ofte laver vovede og grænseoverskridende jokes med.

Det resulterede i to officielle undskyldninger på YouTube. Først en ganske fesen en af slagsen, som blev haglet ned, før Dobrik atter en gang satte sig foran kameraet.

Sådan en akavet og knap så seriøs tilgang til ellers alvorlige anklager er ikke gået ‘Saturday Night Live’ forbi, der senest har kastet sig over netop Dobriks halvsløje ageren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den virale undskyldningsvideo, som sketchen officielt kaldes, har ‘Get Out’-stjernen Daniel Kaluuya med i gruppen af ballademagere, der tager deres jokes lidt for langt.

På intet tidspunkt nævnes Dobrik (som her spilles af Kyle Mooney) ved navn, men det er rimelig klart, hvem videoen handler om.

Setuppet går på en kendt YouTuber i et fancy hus med en Prank Posse ved sin side, hvor de laver intense videoer med hurtig klipning og ingen omtanke for konsekvenserne.

Dobrik har holdt lav profil på sociale medier siden sin seneste undskyldning.

I kølvandet på den satte YouTube en midlertidig stopper for Dobriks annonceindtjening på platformen, ligesom flere firmaer som HBO og EA har droppet YouTube-stjernen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af