‘Saturday Night Live’ tager tykt pis på Elon Musk og Jeff Bezos’ rumeventyr i genial sketch

‘Saturday Night Live’ tager tykt pis på Elon Musk og Jeff Bezos’ rumeventyr i genial sketch
Owen Wilson som Jeff Bezos. (Foto: SNL/YouTube)

‘Saturday Night Live’ startede showets seneste sæson med en af de stærkeste sketches i lang tid, hvor Jeff Bezos blev taget under kyndig behandling.

‘Loki’-stjerne Owen Wilson indtog rollen som den cowboyhat-bærende Amazon-stifter, der tidligere i juli var på rumrejse med sin egen raket fra Blue Origin.

Det var netop dette, der inspirerede søndagens sketch, ‘Star Trek: Ego Quest’.

Og som titlen antyder, er det et komisk tvist på den klassiske sci-fi-serie ‘Star Trek’, men altså med Bezos som kaptajn på et (naturligvis) penis-formet rumskib.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien – altså den fra ‘SNL’, ikke den oprindelige – handler om tre milliardærer, der flyver rundt i rummet for at pleje deres ego.

Derfor var der også gæsteoptrædener fra Richard Branson (spillet af Alex Moffat) og Elon Musk (spillet af Mikey Day), som lige nu har beef med netop Bezos. Og så kigger Owen Wilsons bror, Luke Wilson, i øvrigt også forbi.

Selvom fokus var på de tre ego-kamphaner, var der også plads til en kæk Amazon-stikpille, da et leveringsbud beamer ombord på Bezos’ rumskib.

Han er virkelig tissetrængende, men i stedet for at lade ham få en tissepause, stikker Bezos ham en plastikflaske, som han kan bruge på farten, da han straks smides af rumskibet igen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af