Lil Nas X får TikTok til at gå i selvsving med ikonisk video

Lil Nas X får TikTok til at gå i selvsving med ikonisk video
Lil Nas X. (Foto: PR)

En stor del af Lil Nas X’s karriere er blevet skabt på TikTok, og i weekenden viste stjernen, hvorfor han er ekspert i at gå viralt på platformen.

Her deltog han i Varietys Hitmakers-brunch, og om det var af kedsomhed eller bare for sjov vides ikke, men inden længe havde Lil Nas X mobilen fremme for at lave en video sat til ‘Bing Bong’-lydklippet, som hærger TikTok i øjeblikket.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er det ikke uden hårdt arbejde, at Lil Nas X har fået opbygget en skare af følgere på 26 millioner med sin TikTok-konto, og med videoen viste han hvorfor.

I den såkaldte collab hev han nemlig gæsteoptrædener ind fra ingen ringere end Olivia Rodrigo, Jack Harlow, Normani og ikke mindst Avril Lavigne, som selv debuterede på TikTok tidligere i år.

I kommentarfeltet er videoen desuden blevet udråbt til Gen Z’s ikoniske svar på Ellen Degeneres Oscar-selfie fra 2014 med stjerner som Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Brad Pitt og Julia Roberts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af