Nu kan du få adgang til Coachella resten af dit liv med én krypto-billet

Nu kan du få adgang til Coachella resten af dit liv med én krypto-billet
Coachella 2017. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for Coachella)

Man fristes næsten til at kalde det en selvfølge, at Coachella kaster sig ind i NFT-hypen, men den populære festival kunne åbenbart ikke dy sig.

Coachella har annonceret, at de i samarbejde med kryptoplatformen FTX bortauktionerer ti eksklusive livstidsbilletter som NFT’er. Det skriver Pitchfork.

Billetterne giver ikke kun adgang til festivalen, men sikrer også den heldige ejer en plads på første række til Coachella Stage 2022 samt VIP-luksus i form af en middag lavet af en kendis-kok og adgang til Sahara Tent.

Udover billetterne er der også blevet bortauktioneret samleobjekter som lydfiler og digitale plakater, der fejrer Coachelles 20 år lange historie, og som kan veksles til fysiske objekter.

Hvis du vil prøve at få fingre i en af livslange adgangsbilletter, skal du sidde klar fredag den 4. februar, hvor de sættes til salg for højestbydende (hvilket nok er til en værdi på flere tusinde, hvis ikke hundredtusind danske kroner).

Årets line-up blev afsløret i januar, og det er ærlig talt ret vildt med kunstnere som Kanye West, Billie Eilish og Harry Styles – for bare at nævne få af de mange navne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af