Så er der nye emojis klar til din iPhone

Så er der nye emojis klar til din iPhone
Emojis. (Foto: Denis Cherkashin)

Vil du udvide dit repertoire af emojis, skal du skynde dig at opdatere din iPhone.

Apple har nemlig lanceret en ny opdatering til iOS i denne uge, som oprindeligt blev annonceret tilbage i januar, men som nu endelig er tilgængelig for alle.

Ifølge Emojipedia er der tale om mere end 100 nye emojies, omend dette tal dækker over flere identiske, som blot kommer med forskellige hudfarver.

Blandt de mere opsigtsvækkende emojis finder man en gravid mand, hvilket følger Apples stil for at tilføje flere muligheder for at identificere sig med emoji-udvalget.

Der er ligeledes en kønsneutral emoji med en person iført en krone, ligesom en anden emoji også byder på en gravid person, der altså hverken identificeres som man eller kvinde.

Blandt smileys finder man nu et smeltende ansigt, en der gør honnør, en der kigger ud mellem fingrene og et ansigt, der holder lykkelige tårer tilbage.

Er du i det flirtende hjørne, kan du nu indikere, at du bider dig selv i læben med en emoji, der afspejler netop denne handling.

Og så er der en trold, der kan tolkes på flere måder – meget bogstaveligt eller mere digitalt som i en trold, der troller online.

Hvis du er typen, der gestikulerer vildt og voldsomt med dine hænder, kan du i øvrigt glæde dig over, at der er flere hånd-emojis, heriblandt en meget aggressiv pegende finger og en mere lummer feed the horse-agtig hånd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af