Alle elsker Daemon i ugens ‘House of the Dragon’-memes

Alle elsker Daemon i ugens ‘House of the Dragon’-memes
'House of the Dragon'. (Foto: HBO)

OBS: Artiklen indeholder spoilers for afsnit otte af ‘House of the Dragon’.

Hvis du synes, at Daemon har været lidt af et svin i første sæson af ‘House of the Dragon’, så kan det være, at du skiftede mening efter mandagens afsnit.

Det har i hvert fald været tilfældet for sociale mediers mange fans af dragefamilien Targaryen, som efter det seneste afsnit jubler over den mand, som Daemon er ved at blive.

Det lader nemlig til, at han har gemt sin uregerlige eskapader af vejen for til gengæld – i hvert fald for en stund – at vise sig fra sin mere bløde side, blandt andet da han støttede sin ulideligt langsomt døende bror på hans (måske?) sidste tur mod jerntronen.

Okay, måske er han ikke blevet helt blød.

For kort tid efter formåede han jo lige at hugge hovedet af Vaemond Velaryon midt over, hvilket var lidt mere i stil med, hvad vi egentlig forventer os af Daemon.

Som flere har bemærket, så ændrer Daemons brutale handlinger dog ikke på, at han efterhånden er en af de roller, som vi alle sammen hepper på, imens Hightower-familien indtager pladsen som seriens skurke.

At sympatien for Rhaenyras onkel og husbond (ja, Targaryen-familien har jo et løst forhold til incest) er ikke videre overraskende.

‘The Lord of the Tides’, som ugens afsnit hed, lagde nemlig stort fokus på Daemon som den hengivne mand og far, hvilket da heller ikke gik mange næser forbi online.

Selvom Daemon fremhæves på sociale medier som ugens MVP, så var det dog ingenting sammenlignet med Paddy Considine, der som kongen Viserys i forfald stjal scenerne med en sjældent set kraftpræstation.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af