Ronaldo og Messi smadrer rekord på Instagram – her er hemmelighederne bag viralt skakbillede

Ronaldo og Messi smadrer rekord på Instagram – her er hemmelighederne bag viralt skakbillede
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. (Foto: Philipp Schmidli/Getty Images)

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har travlt med at føre deres respektive lande til VM-sejr i Qatar, men på Instagram sejrer de begge allerede side om side.

Det sker med et billede fra Louis Vuittons kampagne ‘Victory is a State of Mind’, hvor de to fodboldspillere sidder fordybet i en omgang skak, som er blevet taget af stjernefotografen Annie Leibovitz.

Opslaget er gået godt og grundigt viralt, efter de to fodboldspillere har delt det på hver deres profil. Her har det fået knap 29 millioner likes hos Messi og næsten 39 millioner likes hos Ronaldo.

Tilsammen er de 68 millioner likes rekord for et billede på Instagram. Den rekord tilhørte indtil denne uge dette æg med 56 millioner likes.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De mange likes er dog slet ikke det interessante ved billedet, som gemmer på adskillige interessante hemmeligheder, hvilket fans på sociale medier naturligvis har dykket ned i.

Men lad os lige starte med den dårlige nyhed: Messi og Ronaldo har faktisk slet ikke været i samme rum, da billedet blev taget, hvilket kommer som et chok for de fleste.

I stedet er de blevet fotograferet hver for sig, hvorefter de er blevet photoshoppet ind overfor hinanden, som du kan se i en behind the scenes-video nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom de slet ikke har siddet ved siden af hinanden, så har både Ronaldo og Messi haft hænderne på den Vuitton-kuffert, som skakspillet står på, og det er ikke hvilken som helst kuffert.

Den minder nemlig en del om den, hvor VM-trofæet fra 2018 blev opbevaret, og flere brugere på sociale medier påpeger, at det naturligvis er en hentydning til dettes års turnering, hvor de to stjerners rivalisering fortsætter.

Apropos interne opgør så er selve skakspillet tilsyneladende også et vink med en vognstang til den evige diskussion om, hvem der faktisk er bedst af Messi og Ronaldo.

For skarpe typer har bidt mærke i, at skakbrikkerne ikke bare står tilfældigt på brættet.

De afspejler derimod en situation mellem stormestrene Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura, da de to skakstjerner spillede mod hinanden i 2017.

Her endte partiet uafgjort, og spekulationerne går dermed på, at Vuitton-billedet på symbolsk vis indikerer, at hverken Messi eller Ronaldo er bedst – de er derimod lige gode.

Skal opgøret afgøres på selve banen, får de to landsholdsanførere faktisk mulighed for at spille direkte mod hinanden under vinterens VM.

Her kan Argentina og Portugal ende med at møde hinanden i enten semifinalen eller finalen, alt afhængig af hvordan de klarer sig i gruppespillet.

Det ville i så fald være første gang, at Messi og Ronaldo står overfor hinanden ved VM – og faktisk også sidste mulighed, da Messi allerede har annonceret, at det bliver hans sidste verdensmesterskab for Argentina.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af