Dave Chappelle hiver Elon Musk på scenen til buhråb og pibekoncert

Dave Chappelle hiver Elon Musk på scenen til buhråb og pibekoncert
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)

Da Dave Chappelle for nylig lagde vejen forbi San Francisco, var det med en speciel gæst på scenen.

Her introducerede komikeren verdens rigeste mand (hvilket faktisk ikke længere er korrekt), hvorefter publikum gav deres mening til kende.

Seancen blev fanget af en bruger på Twitter, og som du kan se i klippet nedenfor, var det ikke ligefrem en succes, da Musk trådte ind på scenen.

I fire meget lange og akavede minutter blev Twitters nye ejer buhet, og det hjalp ikke ligefrem, at en tydeligt rystet Chappelle på akavet vis prøvede at forsvare Musk.

Til sidst måtte han dog indse, at der ikke var så meget at stille op:

»Luk røven med jeres buhråb, der er bedre ting, I kan bruge jeres tid på«, lød det, inden han afsluttede showet med en mindre prædiken: »Jeg ønsker jer alle fred og glæden ved jeres frihed. Må jeres søgen efter lykke bringe jer glæde«.

På et bizart tidspunkt prøvede Musk at lave en reference til ‘The Chappelle Show’, da han pludselig råbte »I’m rich, bitch« – en kendt frase fra komikerens sketchshow fra starten af 00’erne.

Øjeblikket blev naturligvis også fanget på kamera og senere uploadet til Twitter, hvor man kan høre, hvordan spillestedet prøver at overdøve buhråbene med lyden af et tudehorn.

Efter showet skrev Musk på Twitter, at der »teknisk set var tale om 90 procent jubel og ti procent buhråb«.

Han har dog senere slettet sit opslag, men som bekendt glemmer internettet aldrig, og det kan derfor stadig ses her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af