Nu kan du måske snart starte forfra med TikTok

Nu kan du måske snart starte forfra med TikTok
TikTok. (Foto: Chesnot/Getty Images)

TikToks algoritme plejer at ramme perfekt, når den finder nye videoer frem til dig, men er du alligevel ved at være træt af resultaterne, er der godt nyt på vej.

Ifølge en talsperson arbejder platformen på en nulstilling af din For You Page, hvor du frivilligt kan genopfriske, hvad der serveres for dig, skriver The Verge.

Funktionen kaldes Refresh, og lige så snart den aktiveres, vil algoritmen rydde alt, hvad den indtil videre har opsamlet omkring dine præferencer, og derefter lære dig at kende på ny baseret på, hvordan du bruger TikTok.

Det er værd at understrege, at den data, som TikTok hidtil har indsamlet om dig, ikke bliver slettet i samme ombæring – det er blot selve oplevelsen, der bliver trykket genstart på.

Formålet er at få dig og din FYP til at starte på en frisk, hvis du for ofte løber ind i videoer, der enten er ligegyldige, fordi de ikke rammer dine interesser, eller fordi du simpelthen har set dem før.

Desværre skal funktionen i første omgang kun testes af en lille gruppe brugere, men man kan håbe, at den finder vej til os alle senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af