Ivy Park er klar med ny kollektion – men hvor er Beyoncé?

Ivy Park er klar med ny kollektion – men hvor er Beyoncé?

Bedst som vi nærmest lagde Beyoncés Ivy Park i graven sammen med alle de andre kendismærker, der ikke klarede skærene efter det første naturlige hype, så er brandet klar med en efterårskollektion. Men stjernen selv er på forunderlig vis forsvundet.

Der er ingen vilde billeder af Beyoncé i lookbooken og heller ikke nogen billeder på hendes Instagram, der fortæller hele den summende Beehive om næste skridt i Ivy Parks udvikling. Faktisk fremstår brandet mere som et, Beyoncé kort reklamerede for, end som hendes eget, som det ellers blev lanceret som.

ivy-park-aw16_10 
Der er ellers ikke noget at skamme sig over. I hvert fald ikke designmæssigt. Det er en fin kollektion, der fortsætter den sporty og logofikserede stil, som blev begyndt i april.

ivy-park-aw16_5 
Nogle af tingene er stadig farezonen for at blive lidt for plain, men der er flere gode ting som for eksempel de croppede hoodies med kæmpe logotekst, brandets bud på de allestedsnærværende dynejakker – med hætte – og camouflagedetaljerne på for eksempel en parkajakke.

ivy-park-aw16_12 
Hele kollektionen er lige kommet til salg hos Topshop. Så må vi se, om Beyoncé kommer ud af busken.

Læs også:
Hvordan undgår kendiskollektioner at blive døgnfluer? Kanye og Rihanna har måske knækket koden

ivy-park-aw16_1 
ivy-park-aw16_3 
ivy-park-aw16_4 
ivy-park-aw16_7 
ivy-park-aw16_8 
ivy-park-aw16_9 
ivy-park-aw16_11 
ivy-park-aw16_6

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af