Ugens bedste sneaker-nyheder – Rezet tømmer arkivet, Travis Scott-drop og gennemsigtighed hos Vans og Opening Ceremony

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Sæt dit eget præg på Chuck 70s med Joshua Vides

Converse fortsætter striben af stærke collabs. I sidste uge løftede mærket sløret for et nyt samarbejde med Stranger Things-stjernen Millie Bobby Brown, og i forbindelse med weekendens ComplexCon, der løber af stablen i Chicago, sætter Joshua Vides sit kreative præg på den ikoniske Chuck Taylor 70s-silhuet.

L.A.-kunstneren giver med sit design mulighed for at lege med sneakerens look med en række udskiftelige velcropaneler. Samtidig er sålen – i hvert fald på de officielle billeder – præget af Vides signaturlook med de sorte kontraststriber. Samarbejdet har release i denne weekend i Chicago, men får ifølge Nike en bredere release den 16. august.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rezet Sneaker Store (@rezetstore) den

Rezet Store sælger ud fra arkiverne

I går kickstartede Rezet Store et nyt initiativ, da de slog dørene op til deres nye pop-up-butik, ‘Rezet Sneaker Archive’, i København. Her vil man i de kommende to måneder kunne finde en lang række ældre sneakers fra Rezets arkiv, som man tilmed kan spare op til 70 procent på. Så er du på udkig efter en ældre style, som du aldrig fik fat i, eller vil du bare gøre en god handel, så kan du passende slå et smut forbi den nye pop-up-shop. Læs mere i Instagram-opslaget ovenfor.

Er du ikke i København, kan du også tjekke Rezet Stores ‘Yard Sale‘ ud i Odense i denne weekend.


Adidas og Pharrell toner farverne ned

Siden 2014 har Adidas og Pharrells parløb budt på en lang række stærke og farverige sneakers. Nu er parterne klar med et udspil, der modsat den ofte meget farverige og legesyge æstetik byder på et mere underspillet look. Det sker med fire monokrome colorways af ‘Solar Hu Glide’-modellen, som Pharrell og Adidas første gang introducerede sidste år. Hver style kommer med en mesh- og primeknit-overdel, Boost-mellemsål og ’Hu’-broderiet på overdelen.

Droppet ramte Dr. Adams og Sneakersnstuff i nat og koster 1.300 kroner.


Gennemsigtighed hos Vans og Opening Ceremony

Vans og Opening Ceremony har igen slået pjalterne sammen om et udspil med seriøse sommer-vibes. Sammen har de begået fire vandtætte nyfortolkninger af ‘Slip-On’-silhuetten. Inspirationen er fundet i luftmadrasser, hvorfor de fire sneakers kommer i det gennemsigtige look, som fylder så meget i modebilledet lige nu – og som samtidig giver mulighed for at sætte sit eget præg på sneakerens look. Forleden så vi også, hvordan Converse fortolkede tendensen.

Samarbejdet er netop landet hos Opening Ceremony, hvor en lang række størrelser stadig er tilbage på hylderne. Sneakeren koster 500 kroner.


Travis Scotts nyeste Air Jordan 1-udspil er landet ud af det blå – og selvfølgelig udsolgt igen

I går ramte flere billeder og nyheder om Travis Scotts længe ventede low-top version af Air Jordan 1 nettet. Sites som Sneaker News gisnede om, at den nye sneaker med det omvendte Swoosh, som vi tidligere har set i en lignende hightop-version, ville lande i løbet af måneden – måske allerede i forbindelse med weekendens ComplexCon.

Men kort efter annoncerede Nike, at sneakeren netop var blevet sat til salg på Travis Scotts egen hjemmeside, hvor den selvfølgelig blev revet ned fra de virtuelle hylder med det samme. Ovenpå surprise-droppet melder historien endnu ikke noget om, hvorvidt Nike skulle få den til salg på et senere tidspunkt via deres SNKRS-app. (UPDATE: Nike har sidenhen sat samarbejdet til salg på deres eget site, hvor det også er udsolgt igen).


 

Blondey McCoys Superstars

Noget kunne tyde på, at skateren Blondey McCoy og Adidas har et designsamarbejde på vej. McCoy, som adskillige gange har været frontfigur, når Palace og Adidas har delt lookbooks, ligesom han blandt andet var at finde på catwalken, da Virgil Abloh viste sin første Louis Vuitton-kollektion, skulle efter sigende have designet sin egen version af ‘Superstar’-klassikeren.

De første billeder af sneakeren, som er blevet delt af den japanske sneaker-insider @us_11, viser et mix af en brun sål og hvid læder, endnu et bud på gennemsigtigheds-trenden, som vi også ser i denne uge hos Vans, samt Blondey skrevet langs siden på sneakers. Samarbejdet skulle lande i 2019.


Vetements og Reebok klar med seks nye Spike Runner-colorways

Trail-sneakers og retroløbesilhuetter fylder fortsat meget i modebilledet. Og står det til Demna Gvasalia fortsætter det sådan. Sammen med Reebok er Vetements nemlig klar med hele seks nye versioner af Spike Runner 200-modellen, som mærkerne sammen lancerede op til sidste sæson.

Blandt de seks nye colorways finder du en neonfarvet version samt flere monokrome udgaver, som den sorte ovenfor. Alle nye farver lander hos Matchesfashion meget snart.


Retro-vibes og nostalgi hos Nike

Nike har sat fuld fokus på retro-modellerne i 2019. Især ‘Daybreak’ og ‘Tailwind 79’-modellen har fået et seriøst comeback. Nu er Nike klar med en ny, flot colorway af sidstnævnte, som er tydeligt inspireret af solopgangen. Der er ingen officiel releasedato endnu, men den nye colorway skulle lande inden længe.

Foto: Atmos

Sneakergiganten er også klar med tre interessante retroversioner af ‘Cortez’-modellen i forbindelse med den nye ’Shoe Dog’-pakke, der hylder mærkets grundlægger Phil Knight og ikke mindst hans bog af samme navn.

De tre Cortez-styles kommer i den originale farvekombination fra 1972, men med forskellige logoer på siden, der visualiserer historien om Nike-mærkets begyndelse, og hvordan Phil Knight fandt frem til navnet Nike efter at have overvejet alternativer som Dimension Six og Peregrine. Mens to sneakers viser, hvad Nike kunne have heddet, kommer den sidste model med et tyndt Swoosh-logo på siden, der viser det oprindelige logo, som Carolyn Davidson designede for mærket.

’Shoe Dog’-pakken lander den 24. juli hos Atmos og andre forhandlere.


Overkill elsker sneakers og kebab

Hos den tyske sneakerforhandler Overkill er de tilsyneladende vilde med en god kebab. I hvert fald agerer den referenceramme for Overkills nyeste samarbejde med Reebok i forbindelse med sportsmærkets ‘International Food’-initiativ, hvor de gennem produkter sætter fokus på den internationale madscene. Det hele kommer til udtryk på en sort version af Reeboks ‘CL’-model med sølvfarvede snørebånd, hvor kebabreferencen kan spores på sneakerens ene pløs, på sålen og indpakningen.

Samarbejdet lander den 27. juli hos Overkill og byder ligeledes på en t-shirt, tote bag og cap.


Fodboldfeber hos Nike og Adidas

Der er godt nyt til alle Manchester United og Paris Saint Germain fans. Denne uge har nemlig budt på to sneakers, der hylder storholdene fra England og Frankrig. Adidas er således klar med en sort colorway af ‘Boost’-modellen, der kun brydes af den røde Manchester-rose på sneakerens pløs. På siden af adidas-striberne er der samtidig skrevet en hyldest til The Red Devils i anledning af 110-års jubilæet for holdets første FA Cup-titel. Sneakeren lander hos forhandlere som SNS den 25. juli.

Også Nike er klar med en sneaker, der tager udgangspunkt i fodbolden, når de hylder Paris Saint Germain med en sort/hvid udgave af Air Jordan 1-modellen med Paris Saint Germains logo på hælen af begge sneakers. Denne version skulle ligeledes lande i løbet af juli.

Læs også: Street style: Bøllehatte og bæltetasker dominerede førstedagen på Musik i Lejet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af