Madonnas TikTok-kaos fortsætter med guld-vibrator

Madonnas TikTok-kaos fortsætter med guld-vibrator
Madonna. (Foto: Kevin Mazur/Gett Images)

Internettets mest kaotiske sted lige nu er Madonnas TikTok, hvor hun tilsyneladende sprang ud tidligere på ugen, og selvom man ikke skulle tro det, så er det nu eskaleret.

Det sker, efter hun gik live med TikTok-personligheden Terri Joe, hvor popikonet improviserede sig igennem en længere seance, hvor de fik snakket om lidt af hvert.

En af de mere pudsige detaljer var dog, da Madonna cirka to minutter og 30 sekunder inde i klippet, som Pop Crave har lagt på Twitter, hev en halskæde frem med et aflangt vedhæng, som viste sig at være en vibrator.

Vibratoren, som egentlig bare ligner et langt rør belagt med guld, blev hevet frem efter en kort snak om sangen ‘Holy Water’, hvor samtalen allerede havde taget en noget lummer drejning:

»Det her er mit yndlingssmukke«, sagde Madonna, imens hun fumlede med den kæde, som vibratoren hænger i, inden hun fortsatte: »Det er en vibrator, men jeg er nødt til at oplade den, den er løbet tør for strøm«.

Hvis du har ti minutter, bør du se hele klippet ovenfor, der stikker af i alle retninger med Madonna på slap (og meget kaotisk) line.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af