Buy or Die: Gannis tidløse skjorter

Buy or Die: Gannis tidløse skjorter

Ganni har lanceret en tidløs skjortekollektion med fire herreinspirerede skjorter, der går på tværs af sæsonerne – tanken er selvfølgelig, at skjorten er en evig klassiker, der altid har en berettigelse i garderoben uanset årstid og skiftende tendenser.

Chefdesigner Ditte Reffstrup lægger ud med fire bud på klassikeren, der alle tager udgangspunkt i en klassisk herreskjorte med et smalt snit og en brystlomme. To af skjorterne – en hvid og en lyseblå – fås i en bomuldskvalitet. I silke fås skjorten i lyseblå eller i hvid med et fint diskret blåt mønster.

Ganni har allieret sig med den danske model Nadja Bender, der er ansigt for den nye skjortekollektion.

Læs også: Her er 12 flotte forårskjoler

 

Shirt collection-Blue shirt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af