Efterårets bedste lagersalg – fra Vibskov og Han Kjøbenhavn til Designers Remix

Efterårets bedste lagersalg – fra Vibskov og Han Kjøbenhavn til Designers Remix

Designerne laver flere og flere kollektioner, og der skal hele tiden skiftes ud i butikkerne. Derfor er sæsonernes skiften ofte lig med mange penge at spare, fordi modevirksomhederne holder lagersalg.

I den næste uges tid kan man derfor hente gode besparelser hos Wackerhaus, Designers Remix, NN.07, The Last Conspiracy, Han Kjøbenhavn og Henrik Vibskov, der alle sælger ud af tidligere og eksisterende kollektioner med op mod 80% rabat.

The Last Conspiracy-lagersalg
The Last Conspiracy har faktisk allerede gang i lagersalget, men man kan nå det endnu, hvis man skynder sig. Mærket sælger nemlig ud af både samples og accessories til både mænd og kvinder den 1. og 2. september, hvor der begge dage åbnes op fra 9-19. Det sker i baggården ved Adelgade 17, og der modtages bådes kontanter og dankort.
Se mere HER.

Wackerhaus-lagersalg
Wackerhaus tilbyder mellem 70-80% på deres udsalgsvarer, og det sker den 2.-3. september fra 11-18 og den 4. september fra 11-15 i Kong Oscars Gade 1 på Østerbro. Der tages dankort og kontanter.
Se mere HER.

Han Kjøbenhavn-lagersalg
Han Kjøbenhavn sælger ud af jeans, sweatpans, sweatshirts, skjorter, t-shirts, jakker og briller over tre dage. Fra d. 3. september fra 15-21, mens dørene er åbne d. 4.-5. september fra 11-18. Det hele foregår på Møntergade 1 i Indre By og der modtages ikke dankort.
Se mere HER.

Designers Remix-lagersalg
I Nørrebrohallen på Bragesgade 3 holder Designers Remix sit halvårlige kollektionssalg, der plejer at være en ganske velbesøgt affære. Den 4. og 5. september, begge dage kl. 10-18, kan man således få op mod 80% på tidligere kollektioner fra både Designers Remix og børnemærket Little Remix. Der modtages både dankort, mobilepay og kontanter.
Se mere HER.

Henrik Vibskov-lagersalg
Man skal ud til Henrik Vibskovs højborg på Papirøen, hvor designeren både har studio og café, for at få fingrene i billigt tøj. Lagersalget kører over tre dage den 4.-6. september, alle dage kl. 12-18, og det hele foregår i Vibskovs cafe, Den Plettede Gris, Trangravsvej 5 på Christianshavn.

NN.07-lagersalg
NN.o7 tilbyder op mod 70 pct. på deres kollektioner og holder også udsalg over tre dage. Alle dage foregår det i Festsalen, Store Kannikestræde 19, 1. sal, og der bliver tilføjet nye varer til alle dage. Der modtages mobilepay, dankort og kontant. Første dag er den 4. september kl. 17-19, der dog er VIP-salg for folk på deres nyhedsbrev. Den 5. september er der åbent kl. 10-17, mens det kun er kl. 10-15 den 6. september.
Se mere og sign op til deres nyhedsbrev HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af