Tendens: Efterårets bedste strik til kvinderne

God og gedigen strik er en sikker garderobeinvestering. Og eftersom vi lever i et land, hvis klima kendetegnes ved et forholdsvis reaktionært forhold til sol og varme, er lækker og varm strik et køb, der kan bruges nærmest året rundt under vinterfrakken, på en kølig sommernat eller i forårssolen som overtøj.

strik3
Cos
En chunky strik hører vinteren til, og denne gråmelerede udgave med løs hals kunne snildt blive et vinterhit. Den kalder på gløgg og stearinlys og er med sin bløde pasform og løse silhuet god til de fleste kropstyper.

750 kr. hos Cos

Se mere strik på de følgende sider.

strik
Lovechild 1979
Ribstrik er en af den kommende sæsons helt store tendenser, og med denne beige-rosa sag fra danske Lovechild 1979, kan man fint tage forskud på glæderne. Den sidder tæt på kroppen og kan dermed fint bruges som en varm, langærmet hverdagsbluse med blandingen af mohair og viscose.

1.800 kr. hos Nué Cph

strik1
Kenzo
Er man til de mere farverige af slagsen, er denne Kenzo-strik i uld et glimrende bud. Med dens friske farver kan den snildt fungere til både forår og sommer.

Ca. 3.000 kr. hos Net-a-Porter

strik2
Wood Wood
Man går aldrig galt i byen med en enkel strik i en enten sort, grå eller navy. Denne her fra Wood Wood vinder, fordi den lige har lidt ekstra længde og derfor varmer om lænden, hvis man cykler med den på.

1.600 kr. hos Adélie
strik4
Armoire Officielle
Dansk/norske Armoire Officielle excellerer i at lave langtidsholdbare og bæredygtige designs og denne strikkede cardigan i alpaca og uld er fin uden at blive for konet. Med sit simple design kan den holde i mange sæsoner fremover.

2.200 kr. hos Armoire Officielle

Læs også: Fem fortræffelige efterårsfrakker til kvinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af