Velour, velour, velour – fem bløde og skinnende pletskud til kvinderne

Det royalt udseende materiale var overalt på vinterens catwalks, både i dekadente og mere nutidige versioner, og vi har.

mango

 
Mangos petroleumsblå bud på velourtrenden er både cool og elegant. Blazeren, der har et par tilhørende bukser i samme nuance, er fremstillet i en lækker silkeblanding og er designet med spidsrevers, store, dybe lommer, slidser ved ærmekanterne og enkelt-knaps-lukning.

899 kr. for blazeren og 699 kr. for bukserne hos Mango.

topshop-boutique

 
Denne fine sorte kjole fra Topshops kvalitetslinje ‘Boutique‘ er designet i et løst snit med en dyb ryg og små slidser i siderne. Kombinationen af de to lag, med underkjolen der stikker lidt ned under velourkanten og det halvtransparente bryst- og rygstykke, der hinter om den bare hud nedenunder, viser lige præcis det, den skal. Kjolen er lavet af 100% silke.

Ca. 1.070 kr. hos Topshop

hm

 
Slå to trends med ét smæk med denne kimonokappe fra H&M, der både byder på blomsterprint og burnoutmønstret velour i en brændt palette af rustne røde og orange nuancer.

499 kr. hos H&M

envii

 
Lange, bredbenede bukser fremstillet i lange baner af blød velour – og så i en lækker navy nuance, der næsten går til alt. Et sikkert sats fra Envii, uanset om du foretrækker dem i kombination med sneakers og en stor striktrøje eller med mere klassiske items.

450 kr. hos Envii

topshop

 
Denne sweatshirt fra Topshop er med sit skarpt opdelte mix af materialer, der veksler mellem velour, stribet og glat stof, et lidt mere edgy bud på velourtrenden. Sæt den sammen med et par bredbenede bukser og et par sneakers til et afslappet hverdagsoutfit eller dress den op med en pæn nederdel, hvis du skal til noget mere formelt.

Ca. 485 kr. hos Topshop

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af