Få overblik over de næste ugers bedste lagersalg – Le Fix, Armoire Officielle, Tommy Hilfiger m.fl.

Det er sæson for lagersalg, og vi har samlet de bedste, der byder på et miks af tøj, sko og accessories til både herrer og kvinder.
Få overblik over de næste ugers bedste lagersalg – Le Fix, Armoire Officielle, Tommy Hilfiger m.fl.
Fra Tommy Hilfigers AW16-kollektion. Brandet holder lagersalg onsdag og torsdag.

Armoire Officielle x Tonsure
Det minimalistiske, danske dame- og herretøjsmærke Armoire Officielle har slået sig sammen med det progressive herremærke Tonsure i POP-UP Copenhagens rustikke lokaler på Teglgårdsstræde 7A-7B i København. Find kollektionsprøver såvel som tidligere kollektioner hos begge mærker til en brøkdel af prisen.

Lagersalget er startet i dag og slutter på torsdag den 29. september. Der er åbent alle dage i tidsrummet mellem klokken 11 og 17.

Le Fix
Det københavnske streetwear-brand kan nok skabe lidt kaos i Guldbergsgade, når de åbner op for udsalg på sommervarer i den lille butik i nummer 16. Det sker på fredag den 30. september mellem klokken 14 og 18, lørdag den 1. oktober fra klokken 11 til 16 og slutter søndag den 2. oktober, hvor der er åbent fra klokken 12 til 15.

Won Hundred SS16
Won Hundred SS16

Won Hundred
Brandet er tilbage i Nørrebrohallens vante omgivelser med op til 80 procent på kollektionsprøver og tidligere kollektioner til både herrer og kvinder. Lagersalget starter den 6. oktober og slutter igen den 9. oktober. Der er åbent fra klokken 10 til 20 den 6. og 7. oktober, klokken 10-17 den 8. oktober og klokken 11-14 den 9. oktober.

Tommy Hilfiger og Calvin Klein
De to amerikanske brands har slået pjalterne sammen og holder lagersalg i Papirhallen på Trangravsvej 22 med et væld af billige kollektionsprøver til både mænd, kvinder og børn. Det hele starter i morgen den 28. og slutter dagen efter. Begge dage er der åbent fra klokken 8 til 19.

Munthe
Det feminine, danske dametøjsmærke holder i år lagersalg KFUM Bygningen (Store Kannikestræde 19, 2. sal), hvor man kan finde favorable priser på kollektionsprøver, tidligere kollektioner og showpieces. Lagersalget løber over tre dage. Den 3. oktober er der åbent fra klokken 12 til 18, den 4. fra 10 til 18 og den 5. oktober fra 10 til 14.

Wackerhaus SS16
Wackerhaus SS16

Wackerhaus
Tidligere i år fortalte teamet bag Wackerhaus, Trine Wackerhaus og Christine Schertiger, at de ville tage en pause fra modebranchen, og at SS16 foreløbigt ville være deres sidste kollektion. Kunne du godt tænke dig at få fingrene i det sidste fra mærket, så kig forbi, når Wackerhaus sammen med interiørmærket NorthbyNorth holder lagersalg i Badstuestræde 8 i København.

Det starter på fredag den 29. september, hvor der er åbent fra klokken 15 til 19. Lagersalget fortsætter den 30. september fra klokken 12 til 19 og den 1. oktober fra klokken 10 til 15.

Mads Nørgaard
Københavnerdesigneren åbner dørene for sit halvårlige lagersalg i Nørrebrohallen, hvor der traditionen tro vil være et hav af salgsprøver, tidligere kollektioner, 2. sortering og udgåede modeller til både ham, hende og de helt små. Det starter i morgen og slutter på søndag. Den 28. september er der åbent fra klokken 17 til 22. Den 29. september til den 1. oktober er åbningstiden fra klokken 10 til 19, mens der er åbent fra klokken 10 til 18 på søndag den 2. oktober.

The Last Conspiracy
Med sko i et væld af størrelser er der rig mulighed for at gøre et godt køb, når den danske skoproducent The Last Conspiracy sælger ud af både herre- og damesko i Ny Adelgade 17 i København. Lagersalget løber fra den 6. oktober til den 8. oktober. Åbningstiderne er: Klokken 9 til 19 den 6., klokken 9 til 18 den 7. og klokken 10 til 15 den 8. oktober.

Hugo Boss SS16
Hugo Boss SS16

Hugo Boss
Med et miks af herretøj, dametøj, sko, tasker og andre accessories rydder tyske Hugo Boss op i kollektionsprøverne med et stort lagersalg på Kirsten Walthers Vej 5 i Valby. Det sker torsdag og fredag (den 28.-29. september) fra klokken 10 til 20.

Rabens Saloner
Det danske mærke med forkærlighed for print og elegance sætter priserne ned med op ti 75 procent på tidligere kollektioner og kollektionsprøver, når de holder lagersalg på Amerikavej 15A i København. De har åbent fra klokken 10 til 17 den 30. september og klokken 10 til 14 den 1. oktober.

Notabene
Den danske skoproducent og -butik afholder næste uge lagersalg med op til 80 procent rabat på deres eget mærke og mærker som Marc by Marc Jacobs og Roberto Festa. Det foregår i Rosengården 12 i København den 4. og 5. oktober mellem klokken 11 og 19.

Læs også: Her er Københavns bedste vintage- og secondhandbutikker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af