Pharrell fortsætter med at tease sin kommende Chanel-kollektion

Pharrell fortsætter med at tease sin kommende Chanel-kollektion
Helen Lasichanh og Pharell Wliliams til Chanels couture-show i Paris (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Detaljerne er stadig sparsomme, udover at kollektionen skulle blive sat til salg ved en særlig popup i Chanels flagship-butik i Seoul den 29. marts før en international release senere på året. Pharrell fortsætter dog i vanlig stil med at bruge sine offentlige optrædener til at tease den kommende kollektion, ligesom han så ofte gør med sit vedvarende sneaker-samarbejde med Adidas.

I går fik vi på den måde endnu et lille praj om, hvad der er i vente fra Pharrell Williams x Chanel, da han og konen Helen Lasichanh gæstede Chanels haute couture-show i Paris. Udover den taske, som Pharrell allerede havde teaset på Instagram nogle dage tidligere, var han klædt i en strik og et brandet bælte, der begge formodes at være fra kollektionen. Lasichanh bar også en håndtaske med det femtal, som efterhånden er blevet etableret som et bærende element i designet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

5, 4, 3, 2, 1… #flexure

Et opslag delt af Pharrell Williams (@pharrell) den

Femtallet var også på Pharrels taske, ligesom han tidligere har optrådt i en gul hoodie, hvor tallet var blandt de broderede detaljer. Da han selv postede et billede med tasken på Instagram, skrev han »5, 4, 3, 2, 1…«, som vi så kan tolke frit på. Er det bare en nedtælling? Er der fem kollektioner på vej? Det må tiden altså vise.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ELLE Thailand (@ellethailandofficial) den

Indtil videre kan vi konstatere, at Pharrell ser ud til at bidrage med noget streetwear-æstetik, ligesom han selvfølgelig åbner det klassiske franske modehus op for mændene. Det skal blive spændende at se mere – og finde ud af hvor stor en kollektion, der er tale om.

Læs også: Behøver vi stadigvæk at snakke om modetendenser i 2019?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af