Kardashian/Jenner-klanens genbrugseventyr er vist bedre for dem end miljøet

Kylie Jenner i Saks Potts

Ja, måske kan du snart købe det Saks Potts-outfit, som Kylie Jenner postede på Instagram i nat – altså fra Jenner selv. Kendisfamilien kaster sig nemlig ud i et nyt forretningseventyr på fredag, når de lancerer Kardashian Kloset. Der skulle nemlig være tale om en online resell/genbrugsplatform, hvor du får mulighed for at købe tøj fra familiens bugnende klædeskabe.

Det var selvfølgelig mor og familieoverhovedet Kris Jenner, der annoncerede tiltaget for et par dage siden, selvom der stadig ikke er kommet yderligere detaljer på banen.

Butikken har dog allerede fået sin egen Instagram-konto, hvor det blandt andet er blevet teaset, at den åbner klokken 18 på fredag, ligesom ovenstående KITH x MISBHV-samarbejde skulle være taget ud af Kylie Jenners klædeskab til lejligheden.

Som alt med Kardashian/Jenner-klanen er det selvfølgelig et stærkt forretningstræk. Alt tyder på, at resale og genbrug stormer frem i disse klimabevidste tider, og flere eksperter forventer, at markedet vil overhale fast fashion i løbet af de næste ti år.

Det virker også, som om Kardashian Kloset kommer til at tilgodese familieformuen mere end miljøet – selvom det skal siges, at det endnu er uvist, om familien har tænkt sig at donere nogle af pengene fra det kommende salg.

Selvom genbrug selvfølgelig er bedre for miljøet end nye køb, så overforbruger familien stadig så meget tøj med alle de håbefulde brands, der konstant må sende dem tøj i håbet om at ende på et af medlemmernes Instagram. Så salget af tøj, der måske max er brugt én gang, lander et mærkeligt sted i genbrugstanken.

Til gengæld kan det være, at tiltaget kan være med til at sætte endnu mere skub i bevægelsen mod, at genbrug er meget mere end slidt t-shirts nede i den lokale velgørenhedsbutik.

Læs også: H&M går forrest med innovativ bæredygtighed, men vil ikke indse vores største problem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af