Cardi B indtog modeugen i Paris med stil – overskyggede Offsets tøjsamarbejde

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cardib (@iamcardib) den

Man kan synes om Cardi B’s stil, hvad man vil. Den er uden tvivl i øst og vest, men nogle gange rammer hun plet – som for eksempel i går. Egentlig var hun i Paris for at støtte Offsets samarbejde med designeren Chaz Jordan og hans brand Laundered Works Corp., men mange havde sikkert svært ved at koncentrere sig om tøjet på catwalken, for Cardi B var troppet op i en gennemsigtig bodysuit, kæmpe pelsfrakke og en sort, glimtende ansigtsmaske.

Sammenligningerne med Beyoncé, der haft dyrket det kampklare look ved flere lejligheder blandt andet i forbindelse med ‘On the Run II’-turneen, er lige til, men det gjorde det ikke mindre effektfuldt – især ikke fordi den slags boss-looks går fint i spænd med Cardi B’s persona.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cardib (@iamcardib) den

Hun prøvede dog at give lidt af opmærksomheden tilbage til Offset, da hun skrev »tillykke, babe, med dit bomb-ass tøjsamarbejde med Chaz Jordan. Jeg er så stolt af dig« til et af billederne på Instagram.

Det vides ikke, hvad Offsets rolle i samarbejdet med Laundered Works Corp., men det er ikke første gang, at rapperen har vist sin kærlighed til Chaz Jordans design.

Kollektionen, der hedder ‘The Road to the New Luxury’, havde en klar streetwear-vibe. For mens store dele af herremoden bevæger sig væk fra bomberjakker, hoodies og t-shirts og tilbage mod en mere klassisk garderobe med skjorter og jakkesæt, så var catwalken fyldt med streetwear-silhuetter og en vis militaristisk inspiration, der godt kunne minde of Fear of God, hvis designer og bagmand, Jerry Lorenzo, også var blandt de mange kendte gæster.

Chaz Jordan, Jerry Lorenzo og Offset.

Migos-kumpanerne Quavo og Takeoff var selvfølgelig også på plads på første række ved siden af Cardi B, ligesom Tyga og DJ Mustard bakkede op om projektet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af