Rød løber: Stjernerne pudsede formen af til BAFTA inden weekendens Oscar-uddeling

Det var de lange elegante kjoler, der dominerede i London i aftes – men Lily-Rose Depp gik sin egen vej.
Rød løber: Stjernerne pudsede formen af til BAFTA inden weekendens Oscar-uddeling
Zoe Kravitz var igen blandt de bedst klædte på den røde løber. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)
(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Scarlett Johansson

Denne Award Season lakker mod enden, og man fornemmer efterhånden et vist tema hos nogle af Hollywood-stjernerne. Johansson, der var i Versace i London, har for eksempel dyrket de dybe udskæringer, hvilket hun forsatte med til BAFTA. Den detaljerige og fjerdækkede kjole gjorde dog sit til at sprede opmærksomheden ud over hele looket.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Charlize Theron

Det var det enkle og elegante udtryk, som Charlize Theron gik efter i Dior Haute Couture. Klassisk, men alligevel med et moderne feel takket være den stropløse tops bløde kanter, der spillede flot op imod den plisserede lange kjole.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Emilia Clarke

En tube-kjole kan nogle gange føles som lidt lidt på den røde løber, især med spaghettistropper, men ‘Game of Thrones’-stjernen hev den hjem med de påsyede pailletdetaljer.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Margot Robbie

Broderinger kan altså noget, især når de store modehuse, her Chanel Haute Couture, går i gang. Det er også også skulderpartiet og peplumstykket på toppen, der giver de nødvendige detaljer til den ellers enkle, sorte kjole.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Laura Dern

Velour kan hurtigt blive lidt meget og tungt på den røde løber, men med det flotte topstykke og de bare arme, blev udtrykket på Laura Derns kjole fra Valentino Haute Couture mere let og eventyrligt.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Olivia Colman

I stil med Dern er det den detaljerede top, der får Colmans Alexander McQueen-kjole i mål. Både broderingerne og blandingen mellem den høje hals, de markante skuldre og gennemsigtige ærmer skaber et flot sammensat look.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Renée Zellweger

Hun har været et af højdepunkterne denne Award Season, og Zellweger fortsatte stilen i London med denne Prada-kjole. Hun har haft fokus på den enkle, stramme og mere moderne silhuetter. Her skaber båndet omkring overarmene en fin detalje.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Saoirse Ronan

Det siger måske ikke umiddelbart noget godt om en kjole, at det er frisure, der løber med opmærksomheden. For mens Gucci-kjolens sjove blanding af en top med spaghetti-stropper og en stor nederdel ikke gør meget væsen af sig, så giver den netop plads til Ronans sjove hårtwist, der sammen med de knaldrøde løber skaber looket.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Zoë Kravitz

Vi har set det før, og det er næsten for meget, når folk går fuld guld ved Oscar-uddelingen, så det var god timing af Kravitz valgte Saint Laurent-kjolen til BAFTA. Og den er jo vanvittig flot i al sin enkelthed.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Rooney Mara

Enkel kan man ikke påstå, at Maras kjole fra Givenchy Haute Couture er. Ligesom med broderinger er det de mange detaljer og volumen, der bære looket. Der er næsten noget Cecilie Bahnsen’sk over de mange knopper, luftigheden og sårbarheden i kjolens stemning.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Daisy Ridley

Asymmetri og gennemsigtighed gør ofte noget godt for en kjole. Det ved Oscar de la Renta, og det ved Daisy Ridley. Her er det draperede slør med til at tage looket til et ny niveau.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Ella Balinska

Mens det var de gulvlange kjolers aften i London, så havde Balinskas Giambattista Valli-kjole et fint twist. Jeg synes næsten altid, det er flot, når man blander det ekstra lange med det ekstra korte som her. Det er både klassisk eventyr-agtigt og moderne. Her søger både print og de mange flæser for at skabe et af aftenens bedste looks.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Lulu Wang

Ja, vi slutter med et trekløver, der udfordrede aftenens dominerende lange kjoler, og her står Wangs Simone Rocha-outfit stærkt. Det er både de mange håndværksdetaljer som broderinger og lagene – fra kjole til underkjole og bukser. Detaljerigt og elegant.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Lily-Rose Depp

Og så var der altså Depp, der var kommet for at skubbe til grænserne. I hvert fald var hendes broderede Chanel Haute Couture-bodysuit lige så gennemsigtigt som den tylkjole hun havde udover. Flot, men måske ikke så Instagram-venligt – hvilket sikkert var en del af pointen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af