Ugens bedste sneaker-nyheder – Asics-pletskud, gennemsigtighed og Swoosh-leg

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Asics rammer den igen

Når det kommer til 90’er-looket, er der få, som rammer balancen mellem løbesko og hverdag, eller sport og generel coolness lige så godt som Asics. Det beviser det japanske mærke igen med denne GEL-Venture 6, der er skabt i samarbejde med IAB-Studio.

Ligesom da Wood Wood lavede deres stærke GEL-DS Trainer, er sølvdetaljerne med til at løfte looket, som også leger med det asymmetriske igennem forskelligfarvede snørebånd. Naked har lige sat samarbejdet til salg. (UPDATE: Den er allerede udsolgt, men tyske 43einhalb har den.)

Off-White laver skate-model

Virgil Abloh har arbejdet med basketballsilhuetter flere gange, både i sit Nike-samarbejde og alene med Off-White. Nu bevæger han sig så ind i skatekulturen med en velpolstret model, der sender tankerne mod 90’er- og 00’er-looks som den ikoniske Osiris D3, som ASAP Rocky vist også var lidt inspireret af, da han tidligere samarbejdede med Under Armour.

Her holder Off-White-signaturer som hang-tag’en, pilen og den bølgende hælforstærkning dog nogle af Ablohs kendetegn i live. Skoen er til salg hos Farfetch.

Nike går worldwide…

… Eller det er vist nogle år siden, men altså sportsgiganten har i hvert fald lavet et look på tværs af flere modeller under påskuddet at hylde sin verdslige status. Mens det selvfølgelig føles som en tynd kop marketing-te, så er farvepaletten fra neongul til turkis både flot og sommerlig, og den klæder modeller som Air Force 1, Daybreak, Air Max 90 og 95 samt Air Max 270 React, der ellers bliver holdt i hvidt. 43einhalb har en del af Worldwide-pakken til salg.

Der skulle også være en sort versionering af World Wide-pakken på vej. Indtil videre er der landet billeder af en Air Force 1 og Air Max 95, men det er vist kun Atmos, der har dem på hylderne, og den japanske butik må ikke sende Nike-produkter ud af landet.

Jonah Hill fortolker Superstar

Skuespilleren og instruktøren fortsætter sig Adidas-samarbejde med dette bud på den ikoniske 50årsjubilar. Hans bud er på én gang både mere strømlinet og råt. For mens logostriberne er lavet til tone-i-tone prægninger, så er der nogle rå syninger og en klippe/klistre-versionering af den velkendte rillede snude. Adidas sætter nyfortolkningen til salg i morgen lørdag.

AAPE og Tommy Jeans samarbejder

BAPE-underlinjen har sat sit oversize-præg på en kollektion, som dog stadig kredser omkring Tommy Hilfigers rød, hvide og blå signaturfarver. På sneaker-fronten er det blandt andet blevet til denne voluminøse sag, som spiller på de samme koder og blander elementer fra både basketball, løb og trail-tendenserne. Hele samarbejdet bliver sat til salg hos Tommy Jeans i morgen lørdag.

Acne Studios-silhuet får nyt look

Vi har skrevet om Acne Studios’ løbesilhuet N3W tidligere, fordi den er vildt flot i al sin klassiske enkelhed. Nu har det svenske mærke så lavet et begrænset oplag af en ny version, hvor hele overdelen er gennemsigtig. Det har vi tidligere set blandt andre Converse arbejde med, og det er en sjov detalje, der pludseligt sætter nye standard for ens sokke-game.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og det er netop, hvad den amerikanske sneaker-komiker Brad Hall arbejder med i den promovideo, han har lavet for Acne Studios. Men altså, der er tale om et begrænset oplag, og lige nu har svenskerne faktisk kun en størrelse 37 tilbage på de virtuelle hylder.

Alife sætter sit præg på Addias’ Nizza

Converse (der er ejet af Nike) har sin ikoniske Chuck Taylor, og Adidas har Nizza Hi. Silhuetten, der stammer fra 1975, har samme lærred-look med gummisål og snude. Her har newyorkermærket Alife skabt to enkle colorways, der sætter fokus på deres firkantede logo, som selvfølgelig også er lavet i gummi. Naked sætter begge colorways (den kommer også i sort) til salg på næste fredag den 17. juli.

Nike leger med Swoosh’en

Selvom sportsgiganten er nidkær med deres velkendte logo, så har vi set mange eksempler på, at de bløder op – fra de små jewel-Swoosh til Travis Scotts omvendte version. Nu har Nike så selv lavet denne lynversion, som pryder Air Force 1. Versionen hedder Euro Tour, fordi flere storbyer, inklusive København, er skrevet på pløsen som en slags hyldest. Asphaltgold skulle have modellen til salg, men man kan ikke vælge størrelser via linket. Vi ved ikke, om det er, fordi skoen ikke er til salg endnu, eller fordi den er udsolgt.

Asics fortsætter modesamarbejder

Sidste år var det Givenchy, der gav sit luksus bud på Mexico 66-silhuetten, og tidligere i år afslørede Valentino, at de kastede sig over samme Asics-model. Nu har modehusets neondesign så fået en releasedato. Fra næste fredag den 17. juli kan du nemlig købe dem på Valentinos website, men altså, det kommer til at koste dig i omegnen af 3.500 kroner.

Adidas går guld

Det er helt sikkert en smagssag, men altså, hvis du gerne vil være lidt ekstra i sommerkulden, så har Adidas givet UltraBoost 20 en gylden spraytan, som kan give lidt tiltrængt shine til din sommer. Den er dog pt tiltænkt det japanske marked, da Atmos har den på hylderne.

Hvis du ikke er klar på den slags langdistanceforhold, så må du nøjes med Adidas’ sølvmedalje (som faktisk også er lidt federe).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af