Out Hud

Hvem fanden er Out Hud? Det er de færreste forundt at kende den californiske kvartet, selvom flere af dem er med i !!!, og den tidligere femte mand Tyler Pope nu er med i LCD Soundsystem. Må kendskabet øges, og lad dørene blive åbnet for flere.

Bandet består af lige dele mænd og kvinder, og blandingen af køn kombineret med en baggrund i punk og rockmiljøet bidrager samlet til det faktum, at musikken fungerer som et forfriskende pust. De eksperimenterer og leger med lyde og instrumenter uden at forsøge at blæse melet ud af munden. Et sammensurium bestående af cello, guitar, bas, trommer, keyboards og generel sampling gør Out Hud svære at kategorisere. De er konstant nærværende med en slags dub, 80’er funk, post-punk, retro-disco, electropop, og meget mere.

I et øjeblik er det dansevenligt, for pludseligt i et andet at blive svævende, og så igen tilbage til en drivende og mørk basgang, der rocker gulvet under en. Out hud holder fast hele vejen hjem, hvilket især skyldes basgangenes funky fundament. Og så skader det ikke, at Out Hud vælger at kalde albummets længste nummer for “Dear Mr. Bush, (There’s over 500 words for shit and only one word for music. Fuck You, Out Hud)”. Kan det siges bedre?

Out Hud. 'Let Us Never Speak of It Again'. Album. !K7/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af