Sarah Blasko

Stor i Australien og med stort potentiale for at slå igennem i resten af verden. Det må blive skudsmålet for unge Sarah Blasko, der med sit debutalbum har kapret mange australieres hjerter og nu udsender sin musik i en stor del af Europa samt USA.

Og det er ikke underligt, at ‘The Overture and the Underscore’ er populær. Blasko formår nemlig at kombinere en mainstream poppet lyd med tilpas mange skæve elementer, der gør, at sangene bliver hængende lidt længere end så mange andre popmelodier. Albumåbneren ‘All Coming Back’ er et godt eksempel på dette med små elektroniske elementer, der understøtter en insisterende guitarlinje og en iørefaldende vokalmelodi.

Blandt Blaskos mange styrker er hendes vokal, der er yderst behagelig og har en spændende klang, som nemt trækker lytteren ind i et drømmende univers. Den redder i flere omgange de numre på pladen, der er for anonyme i udtrykket og ikke rigtigt lever op til den ellers høje standard, som størstedelen af pladen byder på. En overdreven brug af strygere i de mange ballader giver disse numre en sukkeragtig klang, der næsten kammer over i det vamle.

Langt de fleste numre holder dog en god standard, og når det tages i betragtning, at dette er Sarah Blaskos egentlige pladedebut, er den unge australier sluppet temmelig godt fra det.

Sarah Blasko. 'The Overture & the Underscore'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af