The Von Bondies – buldrer stadig

De sidste par år har der været relativt stille omkring Detroit-bandet The Von Bondies, der ellers tilbage i 2004 trak internationale overskrifter med den buldrende garagerock-udgivelse ‘Pawn Shoppe Heart’ og forsanger Jason Stollsteimer slagsmål og efterfølgende retssag med en vis Hr. Jack White. Samme år kunne et lille men entusiastisk publikum på Roskilde Festivalen ligeledes høre bandet, hvor de søndag eftermiddag spillede en fantastisk og energifyldt koncert.

Med massive udskiftninger i bandet, en kombineret og igangværende Europa- og USA-tourné og den kommende udgivelse ‘Love, Hate and Then There’s You’ på trapperne ser det nu ud til, at The Von Bondies har sat sig i sadlen igen. Koncerten tirsdag aften i Lille Vega måtte da absolut også ses som et tegn på, at bandet langt fra er et afsluttet kapitel i rockhistorien.

Trods en del problemer med lydniveauet i starten, hvor Stollsteimers stemme fuldstændig forsvandt, ja så blev der rettet op og ikke mindst skruet op så ørene blødte og bandet fik i løbet af koncerten spillet sig frem til det der netop er deres varemærke: Rå, buldrende og heftig garage. Selvom bandet har et nyt album klar, lå hovedvægten alligevel på materiale fra især ‘Pawn Shoppe Heart’, hvilket betød at numre som ‘Broken Man’, C’mon C’mon’ og ikke mindst en rasende og intens udgave af ‘Been Swank’ var at finde på sætlisten. Koncerten viste, at der stadig er så meget indestængt energi at finde hos Detroit-gruppen, at de helt sikkert bør tage endnu en omgang.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af