Motörhead – til julebal i Lemmyland

Motörhead er tilsyneladende blevet lidt af et brand. Prøv for eksempel at billedgoogle James Blunt og se, om du kan finde det billede, hvor han render rundt i en designersmart, grøn Motörhead-t-shirt. SÅ store er Motörhead, og når der er længere kø til merchandiseboden end til garderoben i Store Vega, ved du, at Lemmy Kilminster, Mickey Dee og Phil Campbell er for alle – både brølende heavyhoveder og familiefædre der også har været unge engang. Sorte Motörhead-t-shirts sidder sgu godt på de fleste.

Den engelske heavybluesrøvballerockpowertrio spillede samme sted, samme tid, sidste år. Denne gang havde de dog det aktuelle album, ‘Motörizer’ med, men med undtagelse af det åbenlyse hit ‘Rock Out With Your Cock Out’, gjorde det ikke det store væsen af sig. Det gjorde lyden under de første minutter af koncerten i øvrigt heller ikke, men hvis du bekymrer dig om aktualitet eller akustik til en Motörhead-koncert, er du sgu gået godt og grundigt forkert.

Den klassiske rocks svært samspillede heavybøller er nemlig udelukkende sat i verden for at spille tung rock’n’roll, og sådan noget sker sjældent fejlfrit. Nej, syv minutter lange trommesoloer ryger aldrig øverst på ønskelisten, og ja, Lemmy, vi ER kommet for at høre rock, så lad være med at blive ved med at spørge. Men hvad angår nylegendarisk hovedet-under-armen-og-kegler-ned-i-halsen-rock’n’roll, så overgår få ting Lemmys tilbagevendende(?) julebal.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af