Lily Allen – forudsigelig hitparade

Det havde formentlig været en del federe, hvis man havde drukket lige så mange store fadøl som ungersvenden til venstre for mig. Eller kunne synge med på hver eneste linje som teenagetøsen til højre. Men når hverken det ene eller det andet var tilfældet, så siger det selvfølgelig også en del om det noget blandede indtryk, som Lily Allen gav med sin koncert lørdag aften på Arena.

Den 24-årige britiske Myspace-darling troppede op i tætsiddende, sort spandex og med en smøg kækt placeret mellem sine fingre. Og flankeret af en klassisk band-opsætning med trommer, guitar, bas og keyboard leverede hun sine poppede og hverdags-poetiske sange med sikkerhed og charme. Men også med et gumpetungt rocket udtryk samt en flad og mudret lyd hvor Allens vokal til tider havde svært ved at trænge ordentligt igennem.

Det betyder selvfølgelig mindre, når publikum bare venter på det næste omkvæd, så der kan skråles med. Og det blev der til hits som ‘Smile’, ‘The Fear’ og ‘Fuck You’. Endda så eftertrykkeligt at Arenas teltdug formentlig stadig runger fra ekkoerne. De fleste fik, hvad de kom efter. Både dem der ville have en folkefest og en hitparade. Og dem der ikke forventede at blive positivt overrasket.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af