Rumpistol

Den danske producer er på eventyr med bassen som følgesvend.
Rumpistol

I løbet af det sidste årti har danske Jens B. Christiansen under sit alias Rumpistol været garant for særdeles spændende lydeskapader for det nørdede electronica-publikum, der elsker at lade sig synke dybt ned i sofapuderne og med et sæt headphones for ørerne forsvinde væk fra virkeligheden en plades tid. Med sin femte langspiller tilføjer Christiansen endnu et solidt, lytteværdigt kapitel til sit repertoire.

Rumpistol har altid befundet sig godt i den nordeuropæiske afart af electronica, hvor beatsne sjældent forbliver i en firefjerdedelstakt særligt længe ad gangen, men hvor der altid er plads til et knitret og forvrænget mikro-sample eller to til at bryde monotonien. Samtidig er det også tydeligt, at i takt med, at den britiske basmusik har udviklet sig, er Rumpistols lydbillede også blevet mere og mere dybt, tungt og, som det viser sig på numre som ’A Town’ og ’Asleep’, i visse momenter direkte dansabelt. Det skaber et slagkraftigt og emotionelt stærkere udtryk, når de spacede melodistumper og små finurlige lydeffekter bliver serveret på baggrund af et pumpende beat.

Læs anmeldelse: Rumpistol / Red Baron ‘Floating’

Den varme, pulserende bas er et gennemgående tema på stort set samtlige af albummets numre,  og som en tro følgesvend rokker og ruller den en fra den ene småmelankolske melodistump til den næste – kun ganske få gange er man ved at tabe tråden en smule i de mange mikroskopiske indskud. Opmærksomheden bliver dog skærpet til det yderste på den fremragende lukker ’Atacama’ med John LaMonica – en svulstig vokaldrevet dubstep-perle, som Magnetic Man eller Breakage ikke kunne have lavet meget bedre.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Rumpistol. 'Away'. Album. Rump/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af