Hør legendariske Sleater-Kinneys første album i ti år

Hør legendariske Sleater-Kinneys første album i ti år

Da vi i starten af året pegede på de mest imødesete album i januar var der ingen vej uden om Sleater-Kinney. Trioen bestående af Carrie Brownstein, Corin Tucker og Janet Weiss var en af de mest betydningsfulde grupper i den alternative rock anno slut-90’erne og start’-00’er, men grundet en pause er ‘No Cities to Love’ bandets første album i ti år. Pladen er ude om en uge, men kan takket være NPR streames allerede nu.

Damernes seneste album er ‘The Woods’ fra 2005, og Brownstein har blandt andet holdt sig beskæftiget med bandet Wild Flag og sketch-showet ‘Portlandia’, som hun har lavet med Fred Armisen. Corin Tucker har lavet album som The Corin Tucker Band mens Weiss blandt andet har spillet trommer for The Shins og Stephen Malkmus. 

Hør albummet hos NPR HER.

Læs også: Sleater-Kinney på vores liste over de 10 mest stilskabende girlgroups

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af