Drake overrasker alle: Nyt album ude nu

Drake overrasker alle: Nyt album ude nu

Et album, et mixtape, en samling af sange. Kald det, hvad du vil, men Drake har i ly af natten udgivet ‘If You’re Reading This It’s Too Late’, der består af 17 sange med PartyNextDoor, Lil Wayne og Travis Scott som gæster. Hør albummet forneden eller via iTunes.

Så sent som i går eftermiddag udgav Drake den 14 minutter lange kortfilm ‘Jungle’, der altså ganske rigtigt agerede forsmag for en udgivelse. Albummet har således et track ved navn ‘Jungle’ og desuden to gengangere i form af ‘6 God’ og ‘Used To’, der så dagens lys i henholdsvis 2014 og starten af 2015 via Lil Waynes ‘Sorry 4 the Wait’-mixtape. Produktionerne er hovedsageligt varetaget af boi-1da, Noah ’40’ Shebib og PartyNextDoor.

Læs også: 10 sange der viste Drakes dominans i 2014

Rapperen P. Reign, der er tilknyttet Drakes OVO-pladeselskab, bekræftede i slutningen af januar, at Drizzy ville udgive et mixtape i løbet af 2015 – det er med al sandsynlighed det, vi ser her.

Hvad ‘If You’re Reading This It’s Too Late’ betyder for udgivelsen af rapperens ‘rigtige’ album, ‘Views from the 6’, er der ingen, der ved. Drake spiller med kortene tæt på kroppen.

Trackliste til ‘If You’re Reading This It’s Too Late’:
1. ‘Legend’
2. ‘Energy’
3. ’10 Bands’
4. ‘Know Yourself’
5. ‘No Tellin”
6. ‘Madonna’
7. ‘6 God’
8. ‘Star67’
9. ‘Preach feat. Partynextdoor’
10. ‘Wednesday Night Interlude’
11. ‘Used To feat. Lil Wayne’
12. ‘6 Man’
13. ‘Now & Forever’
14. ‘Company feat. Travi$ Scott’
15. ‘You & The 6’
16. ‘Jungle’
17. ‘6PM in New York’

Læs også: Hvem vinder årets hiphop-krig – Drake, Kanye eller Kendrick?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af