Fødselsdagsgave fra Blur: Hør singlen ‘Lonesome Street’

Fødselsdagsgave fra Blur: Hør singlen ‘Lonesome Street’

Selv om der stadig er lidt over en måned til, at Blur udsender deres comeback-album ‘Magic Whip’, har briterne allerede udsendt singlerne ‘Go Out’ og ‘There Are To Many of Us’. Nu er de så igen på banen med albummets trejde og sidste single ‘Lonesome Street’.

I dag er det Damon Albarns fødselsdag, og nummeret er altså en art fødselsdagsgave – denne gang bare med fødselaren som afsender. ‘Lomesome Street’ er åbningsnummeret på ‘The Magic Whip’ og er umiddelbart den af de tre singler, der lyder mest som klassisk Blur.

‘Magic Whip’ (ude 23. april) bliver Blurs første album siden 2003, og vi krydser stadig fingre for, at en af de danske festivaler hiver dem op af hatten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af