Video: Emil Lange og Eloq anmelder: Mad i campen

Vi har sendt to af dansk musiks sjoveste mennesker løs på Roskilde Festival med en mikrofon i hånden. Her er første afsnit af vores lille føljeton.

Når de gamle venner og dj-makkere Emil Lange og Eloq er sammen, så sker der noget helt særligt – og sjældent kedeligt. Vi har sluppet dem løs på campingområdet på Roskilde Festival, hvor de i en lille føljeton tager pulsen på stemningen.

I det første afsnit prøver de at anmelde mad, men det viser sig hurtigt, at den ofte står på flydende føde i de forskellige lejre. Heldigvis er festivalgængerne gavmilde og byder på alt fra shots til en overraskende flæskestegssandwich.

Emil Lange og Eloq var også med til at varme publikum op i lørdags, hvor de spillede på den nye festscene, og fredag nat indtager Eloq Apollo-scenen sammen med resten af Av Av Av. Inden da kan du dog fange ham igen i vores føljeton, næste gang på onsdag.

Læs også: Ti øjeblikke fra Instagram, der komprimerer åbningsweekendens dakkedak og moshing på Roskilde Festival

Følg hele vores dækning af Roskilde Festival HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af