Den danske sanger Oktober leverer melankolsk storby-r’n’b på den nye single ‘Oktoberbarn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den københavnske sanger Oktober udsendte sidste år nummeret ‘Falder’, men siden har vi ikke hørt mere lyd fra projektet. Nu er Oktober imidlertid klar til for alvor at løfte sløret for sit nye, musikalske kapitel med den r’n’b-poppede single ‘Oktoberbarn’.

Ifølge Oktober har de melankolske storbyfortællinger rod i byens hektiske og til tider mørke væsen, men man kan altid høre en håbefuld optimisme i de personlige fortællinger. På ‘Oktoberbarn’ kommer da også både det melankolske og optimistiske til udtryk i den ligefremme og let r’n’b-smagende popproduktion og den selvransagende tekst om det meningsløse gadeliv, der »går op og ned«.

Singlen kommer med en flot musikvideo, der er instrueret af Jonas Risvig og viser Oktober gå all in på r’n’b-førsteelskerlooket med bar mave, frynsejakke og en pelset ven på stranden. Se den i videoen ovenfor.

Læs også: Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – BO.C.-comeback og koreansk house-rap

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af